Гризман: Нямам търпение да играя с Меси

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман пристигна в каталунската столица и засне специална фотосесия. Французинът беше в отлично настроение и не скри радостта си, че ще играе рамо до рамо с Лионел Меси.

“Много съм развълнуван и чакам с нетърпение първата тренировка. Изправям се пред ново предизвикателство, ще преследвам нови цели. Няма да е лесно, но вярвам, че всичко ще се развие по най-добрия възможен начин”, заяви Гризман.

“Разбира се, че ще ми е приятно да играя заедно с Меси. Усман Дембеле и Самюел Юмтити са мои добри приятели и се радвам, че вече сме в един отбор. Надявам се да донеса много щастливи моменти на феновете на Барса”, продължи нападателят.

“Аз съм жизнерадостен човек и обичам да се забавлявам както на терена, така и извън него. Искам да допринеса за доброто настроение в отбора”, добави Гризман.

Утре 28-годишният нападател ще има официално представяне на “Камп Ноу”.

Световният шампион с Франция премина в Барса от Атлетико Мадрид срещу 120 млн. евро, колкото беше откупната му клауза. “Дюшекчиите” обаче настояват да получат 200 млн., защото Гризман се е договорил с каталунците още през март.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти