Ман Юнайтед няма да пусне Погба в Реал при късна оферта

Ман Юнайтед няма да пусне Погба в Реал при късна оферта

Манчестър Юнайтед няма намерение да позволи на Реал Мадрид да обърква плановете на Оле Гунар Солскяер за новия сезон. “Червените дяволи” няма да продаде Пол Погба на испанците, ако те решат да отправят оферта след затварянето на трансферния пазар за английските отбор на 8 август. Испанските клуба могат да купуват играчи до 2 септември.

Зинедин Зидан има желание да привлече Пол Погба, но двата клуба се разминават в оценката си за играча. Реал е готов да извади около 100 милиона лири, докато от “Олд Трафорд“ искат близо 150 милиона за 26-годишния играч.

Солскяер настоява, че е немислимо французинът да напусне без да бъде привлечен негов заместник. Клубът би се съгласил на трансфер, но само при условия, които го устройват. Това означава, че те няма да се съобразят и с желанията на играча, който обяви, че желанието му е да напусне Юнайтед.

Подобна е ситуацията и с Ромелу Лукаку, който е трансферна цел на Интер. “Червените дяволи” нямат намерение да свалят трансферната цена, за да могат италианците да си го позволят. Вчера след първата контрола на Ман Юнайтед за новия сезон Солскяер заяви, че до момента в клуба не са пристигали оферти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти