Кубо е най-голямата грешка на Барселона от години, вайкат се на Ла Масия

Денят, в който Такефуса Кубо - Таке трябваше да напусне детско-юношеската школа на Барселона, предизвика огромно огорчение сред треньорите на “синьо-червените”, разказва AS. Наказанието на ФИФА за неправилно привличане на футболисти под 16 години прогони японеца от Ла Масия. Кубо беше сред най-обичаните в спортния център на Барса.
През 2015 година (тогава 14-годишен) той е принуден да отиде в Япония, където показа потенциала си. Това лято Реал Мадрид успя да се пребори за неговия подпис. “Кубо е най-голямата грешка на Барселона от години”, казват треньори от школата на “лос кулес”, цитирани на първата страница на AS днес.
На “Камп Ноу” си скубят косите, че са изпуснали играч, който олицетворява в огромна степен ДНК-то на Барселона. Кубо сега е част от лятната подготовка на Реал Мадрид и впечатлява на първите тренировки в Монреал.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички