Неймар: Най-хубавият ми футболен спомен? Победата с 6:1 над ПСЖ

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар продължава с действията и изказванията си да си навлича гнева на всички в клуба и на феновете на тима. Смята се, че той се опитва да си изпроси трансфер обратно в Барселона, а при последната си публична изява, той даде индикации, че наистина се надява на това.

В момента, вместо да тренира със съотборниците си за новия сезон, бразилецът се намира в родината си, където се провежда турнир по футбол на малки вратички, чийто патрон е именно той. Там нападателят даде отговор на редица въпроси, като сред тях беше този за най-хубавия спомен от кариерата му до момента. Той обаче посочи не един, а два - спечелването на олимпийско злато с Бразилия в Рио Де Жанейро, както и победата на Барселона с 6:1 над… настоящия си отбор ПСЖ на 1/8-финалите в Шампионската лига през 2017 г.

“Най-хубавият ми спомен от съблекалнята? Когато с Барселона победихме ПСЖ. Беше напълно…, след това всички полудяхме! Вярвам, че това беше възможно най-доброто усещане за всички нас. Обратът срещу ПСЖ - това, което усетихме при шестия гол… Никога не бях усещал нещо подобно. Беше невероятно!”, заяви Неймар.

Бразилецът отбеляза два гола в самия край на въпросния мач - от пряк свободен удар в 88-ата и от дузпа в 91-ата минута. В 95-ата Сержи Роберто оформи крайното 6:1, с което Барселона заличи дефицита от 0:4 след първия мач на “Парк де Пренс”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти