ПСЖ продаде младежки национал на РБ (Лайпциг)

ПСЖ продаде младежки национал на РБ (Лайпциг)

От РБ (Лайпциг) официално обявиха третия си входящ трансфер за това лято. Това е 21-годишният Кристофър Нкюнкю, който пристига от френския първенец Пари Сен Жермен за предполагаемата сума от 13 млн. евро плюс още 2 млн. евро като бонуси. Договорът му е за следващите пет сезона, като ще носи фланелката с номер 18.

Юношата на ПСЖ е младежки национал на Франция. През миналия сезон той изигра 29 мача във всички турнири с 4 гола и 2 асистенции. С родния си клуб халфът е 3-кратен шампион на Франция, като е печелил също и Купата на Франция, Купата на Лигата и Суперкупата на страната.

“Много съм щастлив, че отсега нататък ще нося екипа на РБ (Лайпциг). Слушал съм много за клуба и съм убеден, че стилът на игра на тима ми пасва доста добре. ”Вече познавам някои от новите ми съотборници - играл съм с Жан-Кевин Огюстен в ПСЖ, както и с Дайо Упамекано и Норди Мукиеле в младежкия национален отбор на Франция. Следователно, оптимист съм, че бързо ще се приспособя тук”, коментира Нкюнкю.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти