Франк Лампард: Реалист съм

Франк Лампард: Реалист съм

Франк Лампард има ясни идеи за работата си в Челси. Легендата на клуба прие предизвикателството да води лондончани, въпреки че има да се справя с доста проблеми това лято. "Сините" са наказани и нямат право да привличат играчи, а най-добрият им футболист през последните години Еден Азар премина в Реал Мадрид.

Лампард заяви, че ще разчита на играчи, които са готови да се раздават за клуба, а не той да е крачка към бъдещ техен трансфер: "Искам играчи, които не са тук, за да минават и за тях това да е стъпка към друг клуб. Феновете оценяват страстта, упоритата работа, играчи, които обичат емблемата".

Челси преподписа с някои от младите си талантливи играчи, като остана само Калъм Хъдсън-Одой, чийто договор изчита следващото лято. Новият мениджър на лондончани на два пъти е провел разговори с играча преди заминаването на тима за Япония. Хъдсън-Одой не се подготвя с отбора, тъй като още се възстановява от контузия в ахилеса.

"Има две неща. Едното е футболната страна, в която имам участие, и подписването на договорите, в което не участвам. Да кажа, че съм уверен, би означавало, че съм запознат с всеки елемент, което не е така. Това зависи от клуба. Това, което знам, е че клубът иска да преподпише с Калъм. Играчът знаем аз какво мисля, говорих с него. Мисля, че той може да бъде важна фигура за този отбор", коментира Лампард.

Франк не си поставя конкретни цели, но амбицията му е Челси да е "конкуретноспособен". “Реалист съм, заяви той. - За мен е много важно разбирателството с играчите. Искам те са се чувстват комфортно, да са амбицирани. Ще изисквам от тях, но в същото време те ще могат да разчитат на мен.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти