Ян Хаспра не бил фен на Левски, а на Пеневата чета

Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра даде мнението си след загубата с 0:2 от Левски, която изхвърли тима му от Лига Европа. Специалистът уточни, че се е получила неточност в превода при вчерашната му пресконференция. Хаспра бил почитател на златния отбор на България от 90-те години, а не на "сините" от "Герена".

155 Левски - Ружомберок 2:0

"Видях един равностоен мач между два класни отбора, но този, който вкара първото положение, на практика спечели. Така беше и у дома, създадохме положения, но не успяхме да ги реализираме и загубихме. Липсва ни опит, това ни спря.

155 Левски - Ружомберок 2:0

Ако имахме малко повече опит, можеше да вкараме гол и да завържем повече двубоя. Можем само да поздравим съперника и да търсим израстване на нашия състав, трябва ни повече опит. Левски играе със самочувствие, умее да владее играта, но интересно как би играл Левски, ако първи допусне гол. Според мен не биха разигравали с такова самочувствие топката.

155 Левски - Ружомберок 2:0

Може би се е получила малка грешка при превода, бях фен на българския футбол през 90-те години, помним играчи като Стоичков, Пенев, Балъков, Лечков, Наско Сираков. Пожелавам ви да се върнете на това ниво и да постигнете старите успехи", каза Хаспра.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти