Здравко Димитров: Да заповяда следващият! Другия път ще вкарам

Здравко Димитров: Да заповяда следващият! Другия път ще вкарам

Младокът Здравко Димитров показа самочувствие след победата с 2:0 на Левски над Ружомберок в Лига Европа. Той се закани, че ще отбележи попадение в следващия мач, след като днес се размина два пъти с такова.

"Най-важното беше да се класираме напред. И в двата мача надиграхме противника, много хубава игра се получи, дори без публика. Надиграхме ги с колективната игра, владеенето на топката. Мисля, че бяхме по-добри и в двата мача. Адаптирам се, нов футболист съм, отборът ме прие много добре. Имах две възможности, другия път ще вкарам. Познавам повечето момчета от преди това, няма проблем.
Петър Хубчев е много добър и строг треньор, обича сериозната работа и влагането в тренировката. Като клуб Левски винаги иска да е на първото място, а аз имам за цел да се развивам. Ще видим какво ще стане. Който е по-добър, да заповяда в следващия кръг", каза Димитров.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички