Зенит реже Марсилия за Дзюба

Зенит реже Марсилия за Дзюба

Олимпик Марсилия иска да се подсили с руския национал Артьом Дзюба. За привличането на тарана настоява лично новият старши треньор Андре Вилаш-Боаш, който преди време беше начело на питерци.

Двата клуба водят преговори от известно време, но те вървят трудно. Проблемът е, че Марсилия предпочита да вземе Дзюба под наем. Френският гранд не иска да рискува с постояннен договор, защото нападателят вече е на 30 години, а освен това получава много висока заплата в Зенит - около 3 млн.  евро.

Подобен вариант не устройва шампиона на Русия, тъй като от от договора на Дзюба остава само една година. Самият футболист също не говори от желание да премине на "Велодром" под наем.

През миналия сезон руският национал вкара 8 гола в Премиер лигата, а в първия кръг от новото първенство отбеляза едно от попаденията за победата на Зенит над новака Тамбов с 2:1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти