Вратарят на АЕК (Ларнака) - 32-годишният испанец Антонио Мигел Рамирес Мартинес-Тоньо, е уверен, че тимът отново може да влезе в групите на Лига Европа. През миналия сезон кипърците бяха в компанията на Лудогорец, Байер Леверкузен и Цюрих.

"Поизмъчихме се срещу Петрокуб, защото това е отбор, който само се защитаваше. В 70 процента от времето си стоеше в собствената половина. Целта на играчите му бе винаги да бъдат зад линията на топката. Така е трудно да вкараш. Ние обаче натрупахме опит през миналия сезон и знаем как да се справяме в такива двубои. Мисля, че тази кампания също имаме шанс да влезем в групите на Лига Европа. Няма да е лесно, но ще опитаме. Истината е в мачовете в Европа. Удоволствие е да играеш по стадиони в Германия и други страни. Чакат ни тежки сблъсъци, първият от които с Левски, но ние ще им се насладим", заяви Тоньо, цитиран от "Тема спорт".

"Чувствам се отлично в АЕК, през миналия сезон бях избран за най-добър вратар. Имам договор за още два сезона, ще видим дали ще потърся ново предизвикателство", каза стражът, който в кариерата си е играл и за Реал Сосиедад.