В Ювентус забранили да се говори срещу Кристиано

В Ювентус забранили да се говори срещу Кристиано

Петронела Екрот разкри каква е била атмосферата в Ювентус миналия сезон, когато тя бе част от женския тим на "бианконерите". Футболиската прекара една година на "Алианц Стейдим" пред това лято да се завърне в родината си Швеция.

"Имаше някои странни неща, които се случваха. Беше ни забранено да говорим за обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо. Не можехме да го споменаваме, разкри Екрот в интервю за "Експресен". - Бях затворена, защото усетих, че мнението ми няма значение. Чувствах се малко като в затвор. Много неща остават скрити, за тях не може да се говори, ограничен си в толкова неща."

Кристиано Роналдо бе обвинен в изнасилване от Катрин Майорга, която твърди, че португалецът я е нападнал в Лас Вегас през 2009 г. Наскоро адвокатът й разкри, че делото не е прекратено, а е прехвърлено във федерален съд в САЩ.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти