Милан се отказва от Демирал, задържа Донарума и продава Кутроне

Милан се отказва от Демирал, задържа Донарума и продава Кутроне

От Милан са се отказали от намерението си да привлекат защитника на Ювентус Мерих Демирал, съобщава “Скай Спортс Италия”.

Както е известно, турчинът пристигна в торинския клуб през това лято от Сасуоло за 15 млн. евро. Затова от “Старата госпожа” не само че искаха около 40 млн. евро за новата си придобивка, но и настояваха да бъде включена и клауза за обратно откупуване. Така “росонерите” са решили да преустановят интереса си към бранителя, като освен това Джорджо Киелини в момента е измъчван от контузия и “бианконерите” не искат да бързат с продажбата на Демирал.

Междувременно, високите финансови изисквания на Милан са отказали Пари Сен Жермен от идеята да привлече Джанлуиджи Донарума, твърди “Екип”. Сделката за Анхел Корея с Атлетико Мадрид пък вече е приключена, въпреки провалениия трансфер на Андре Силва в Монако. Аржентинецът ще премине на “Сан Сиро” за сума от порядъка на 40 млн. евро. Сигурен напускащ обаче е Патрик Кутроне, който ще премине в Уулвърхамптън за 16 млн. паунда с бонуси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти