Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Анди Руис се закани, че няма да се бие с Джошуа във Великобритания

Анди Руис се закани, че няма да се бие с Джошуа във Великобритания

Изненадващият шампион на три от четирите боксови федерации в тежка категория Анди Руис-младши се закани в социалните мрежи, че няма да стъпи на британска земя за дългоочаквания реванш срещу бившия носител на поясите Антъни Джошуа.

Руис публикува съобщението си само няколко часа след новината, че колегата му Дилиън Уайт е дал положителна допинг проба преди последния си сблъсък срещу Оскар Ривас. Според слуховете антидопинговата агенция на Обединеното кралство е знаела за това и въпреки всичко е разрешила на Уайт да се изправи срещу Ривас.

Именно тези широкотиражирани слухове до момента са провокирали Руис-младши да напише, че няма да се бие във Великобритания. Решението обаче изобщо не зависи от него, след като няколко пъти в интервюта промоутърът Еди Хърн е обяснявал, че в договора е описано кой на какви претенции има право. Руис просто трябва да изчака да разбере къде ще се проведе дългоочакваната битка, а тя най-вероятно ще се организира в Кардиф.
Любопитното е, че само седем часа след заканата си Руис е публикувал ново съобщение в "Туитър", в което казва, че независимо дали реваншът е в САЩ или Великобритания, ще бъде епична битка.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти