Audi Cup се завръща с четири силни участника

Шестото издание на приятелския турнир Audi Cup обещава да бъде повече от интересно, тъй като в него ще участват някои от най-големите европейски клубове - Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Тотнъм и Фенербахче.

Всички те имат общо над 90 титли в местните първенства, над 50 национални купи и 18 трофея от Шампионската лига.

Тази година състезанието ще се проведе на 30-и и 31-ви юли на “Алианц Арена”. Полуфиналните двойки са Реал Мадрид - Тотнъм и Байерн Мюнхен - Фенербахче, като първият мач е от 19,00 часа българско време, а вторият - от 21:30 часа на 30-и юли. На следващия ден ще се изиграят двубоят за третото място и големият финал.

Audi Cup се провежда на всеки две години, като за първи път това стана през 2009-а по случай 100-годишния юбилей на Audi. Байерн е рекордьор е с три титли, а по веднъж състезанието е печелено и от испанските Барселона и Атлетико Мадрид. Баварците досега не са пропускали турнира, Реал Мадрид и Тотнъм ще играят за втори път в него, а Фенербахче е абсолютен дебютант.

“Страхотно е да видя, че Audi Cup е важно събитие в предсезонната подготовка на топ международни клубове вече 10 години. Тазгодишните участници обещават два вълнуващи дни за футболните фенове, но в същото време показват как работят в сътрудничество с Audi”, заяви Брам Шот, изпълнителен директор на автомобилната компания.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти