Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Страсбург обърна Макаби (Хайфа) и е фаворит да срещне Локо (Пд) или Спартак (Търнава)

Страсбург обърна Макаби (Хайфа) и е фаворит да срещне Локо (Пд) или Спартак (Търнава)

Макаби (Хайфа) поведе при гостуването си на Страсбург, но допусна обрат с 1:3 и намали шансовете си да се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа, където победителят от тази двойка ще се изправи срещу Локомотив (Пловдив) или Спартак (Търнава).

Максим Плакусченко беше точен за израелците, но всичко за тях тръгна наопаки в самия край на полувремето, когато Аяд Хабаши извърши нарушение в наказателното поле и получи червен картон, а Людовик Ажорке изравни от отсъдената дузпа.
С човек повече французите бяха пълни господари на терена през втората част. Още в 47-ата минута Адриен Томасон даде преднна на домакините след пас на Ажорке. Малко преди това футболистите на Страсбург претендираха за още една дузпа, но реферът си замълча.

В 61-ата минута Томасон асистира на Жонас Мартен и той за трети път прати топката във вратата на Гай Хаимов. Елзасци имаха и други положения, с които стигнат до по-убедлитена победа, но трябва да са благодарни на стража си Матс Зелц, който спаси сигурен гол след силен шут на Хазиза в последните минути.

СТРАСБУРГ - МАКАБИ (ХАЙФА) 3:1 (1:1)
0:1 М. Плакусченко (39)
1:1 Л. Ажорке (45) д.
2:1 А. Томасон (47)
3:1 Ж. Мартен (61)

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти