Евандро: Голяма победа за нашия отбор (видео)

Голмайсторът на ЦСКА-София Евандро, който вкара фантастично попадение срещу Осиек, с което червените спечелиха първия сблъсък от втория предварителен кръг на Лига Европа, обяви, че тимът е постигнал голяма победа, но все още нищо не е решено.

“Голяма победа за нашия отбор, вдъхва голяма увереност. Имахме нужда от победата, за да живнем. Нищо не е решено, но този успех ни дава сериозни шансове да продължим напред.

Много труден съперник, но ние така направихме, че да е лесен с този гол.

В такъв труден мач трябва да се възползваш от минимална възможност. Видях пространство и импровизирах”, каза Евандро, който намекна, че напрежението в тима не го притеснява.

“Напрежение има във всички големи отбори - това е част от футбола. Нашата работа е да слушаме ръководството и треньорите и да побеждаваме”, допълни бразилецът, който похвали публиката на червените.

“Не бих казал, че играхме дефанзивно. Такава ни беше тактиката, да играем по този начин. Нашата публика е най-добрата в България и когато те са във вихъра си, правят разликата. Надявам се да ги зарадваме с класиране за следващия кръг.

Искам да вкарвам във всички възможни мачове, в които играя. Тръпката е в европейските мачове и се радвам, че там ми се получава повече.

Най-важното е, че спечелихме мача, а не че аз вкарах гол. На реванша трябва да се опитаме да играем футбол и отново да спечелим”, допълни Евандро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти