Жоао Феликс: Кристиано ми даде много съвети, нямам търпение да се изправя срещу Азар

Жоао Феликс: Кристиано ми даде много съвети, нямам търпение да се изправя срещу Азар

Рекордното попълнение в историята на Атлетико Мадрид Жоао Феликс отговори на множество въпроси, изпратени до него от футболни фенове.

“Дали Кристиано Роналдо ми е давал съвети? Да, много. В първия ми мач за Португалия (3:1 над Швейцария за Лигата на нациите - б.р.) той ми даде много съвети. Каза ми да бъда спокоен и да играя моя футбол. Идолът от детството ми? Кака. Срещу кого нямам търпение да се изправя? Еден Азар, защото той също ми е идол, когото съм гледал преди и бих искал да видя как играе.

Срещу кого е най-трудно да се дриблира? Върджил ван Дайк. С кои трима човека бих вечерял? Неймар, ЛеБрон Джеймс и Бен Симънс. Диего Симеоне? Чудесно е да се работи с него. Той е един от най-добрите Ще науча много от него, а точно това искам.

Предпочитам да спечеля Ла Лига, Шампионската лига и Златната топка в една и съща година, отколкото да стана световен шампион.

Цената ми? Не ме интересува нито това, нито заплатата. Просто искам да играя и да си върша работата. Това е най-важното. Сбъдната мечта е да играя за Атлетико, един от най-добрите тимове в Европа и света. Много съм щастлив. Нямам проблеми с напрежението, това ми е работата. Трябва да знам как да се справям с него. Как се справих с критиките в миналото? Просто продължих да работя и да слушам хората, които ми желаят най-доброто. Работа, работа, работа”, сподели Феликс пред Bleacher Report.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти