Бразилец се направи на CR7 пред него и след това го удари на молба

Бразилец се направи на CR7 пред него и след това го удари на молба
Бразилският футболист Сесиня използва шанса си да се запознае с Кристиано Роналдо по време на контролата между Ювентус и звездния тим на корейското първенство. 29-годишният играч на ФК Даегу реализира втория гол за звездната селекция на домакините. При радостта си той имитира CR7, като освен това извика станалото популярно “Сиууу”. Сесиня дори посочи към играча на Юве, който стоеше на пейката. Португалецът обаче изобщо не се трогна от видяното.

И все пак след това стана ясно, че на полувремето Сесиня и Кристиано са поговорили в тунела на стадиона в Сеул. Бразилецът дори е поискал да получи фланелката на 5-кратния носител на “Златната топка”. Нямаше обаче как Роналдо да му я даде веднага, защото той беше сред резервите в очакване да се появи в игра. В крайна сметка Маурицио Сари не го пусна на терена, а мачът завърши 3:3.

Това беше последната проверка на “старата госпожа” в Азия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти