Попето сред любимите съотборници на италиански защитник

Попето сред любимите съотборници на италиански защитник

Доскорошният защитник на Спартак (Москва) Салваторе Бокети назова любимите си съотборници от дългия си престой в руския гранд. Сред тях е и капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов.

“Любимите ми съотборници в Спартак? Ще посоча трима - Куинси Промес, Ейдън Макгийди и Ивелин Попов. Това са хора, с които не само бях доволен да играя, но и които ми станаха истински приятели извън полето. Най-добрият ми треньор в Спартак? За мен това са Валери Карпин, Дмитрий Аленичев и Масимо Карера. Най-удобно ми беше да работя с тях”, сподели Бокети пред Sport24.

32-годишният италианец игра за московчани в периода 2013-2019 г., докато Попов се присъедини към тима през 2015 г. и го напусна през тази зима в посока Ростов. Двамата станаха шампиони със Спартак през сезон 2016/17. Наскоро българинът включи бранителя в идеалния си отбор. Преди дни Бокети се присъедини като свободен агент към новака в Серия "А" Верона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти