Гризман: Валверде не крещи като Симеоне

Гризман: Валверде не крещи като Симеоне

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман е доволен от бързата си адаптация в тима и няма търпение за началото на сезона, за да радва феновете на каталунците. Той още не се е разписвал след трансфера си от Атлетико Мадрид, но вярва, че това ще се случи скоро.

“Отчаяно искам да установя връзка с феновете на Барса. Желанието ми е те да се наслаждават на играта ми, а аз да се радвам, че играя за тях. Да, ще има и такива, които няма да ме приемат от началото, но ще се опитам да ги спечеля с голове и асистенции”, заяви Гризман в интервю за Sport.es.

“Когато гостувах с Атлетико Мадрид на “Камп Ноу” през миналия сезон и публиката ме освирка, това не ме притесни. Тогава мислех за отбора си и как да победим, защото мачът беше много важен”, продължи французинът.

“Ернесто Валверде и Диего Симеоне са много различни. Валверде е по-спокоен. Той не крещи толкова силно, колкото Симеоне. Има ясни идеи и знае какво точно иска да постигне с отбора, а това е най-важното”, подчерта нападателят.

Той обясни и какво е целял с документалния филм, който пусна миналото лято, за да обяви, че отказва офертата на Барса и остава в Атлетико. “Много хора си мислят, че това е лесно решение. Все едно да влезеш в магазина и да си купиш дъвка. Но всъщност не е така. Съжалявам, че с Атлетико не се разделихме по най-добрия начин. Аз бях открит към тях, както и те към мен. Опитах се да направя всичко, което клубът поиска. Накрая обаче казаното помежду ни не беше изпълнено”, призна световният шампион.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти