Загорчич се закани на "червените"

Загорчич се закани на "червените"

Наставникът на Славия Златомир Загорчич показа приятно чувство за хумор преди дербито с ЦСКА-София тази вечер. "Очаквам да е хубаво времето, около 25 градуса. А, може и малко да превали вечерта, за да разхлади", каза сърбинът. - А сега сериозно - мисля, че ще стане хубав мач за зрителите. Наистина нямам представа как ще играе ЦСКА. Дали пак ще сменят схемата или ще играят по друг начин. Ние се готвим да играем нашата игра, без да се съобразяваме със съперника. Знам, че няма да ни е лесно, но съм сигурен, че никак няма да е лесно и на ЦСКА", закани се Заги пред "Меридиан Мач".

"Наясно сме, че имаме проблеми в защита. Не е нормално в първите два мача да ни вкарват пет гола. Говорих сериозно с момчетата през седмицата. Разбрахме се да се поправим и да сме много по-сериозни. Съперниците да не очакват вече такива подаръци", надява се Загорчич.

Той продължава да има сериозни проблеми със състава си, като има пет футболисти, които са контузени. Това са Георги Петков, Георги Йомов, Илиан Мицански, Емил Стоев и Ертан Томбак. Те със сигурност пропускат дербито тази вечер.

Очаква се "белите" да използват схема 4-2-3-1, като ще хвърлят повече сили в средата на терена, където трябва един до друг да играят Янис Карабельов и Николай Дюлгеров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти