Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Мадридистите не вярват на Зидан

Отборът на Реал Мадрид тревожи сериозно феновете си три седмици преди началото на сезона. Тежкото поражение от Атлетико Мадрид с 3:7 събуди огромни притеснения у мадридистите. Това показва мащабна анкета на Marca. Цели 64% (при общо 223 384 гласували) отговарят с “не” на въпроса “Зидан ли е идеалният треньор за новия проект на Реал Мадрид?”.

Привържениците на “лос бланкос” са разделят на три части при запитването “Кой мислите, че е виновен за крушението на Реал Мадрид?”. Вината се разпределя между треньора (34%), играчите (33%) и ръководството (33%) при 223 439 гласували. Запитани дали Реал Мадрид се нуждае от Пол Погба, 60 на сто отговарят утвърдително (208 541 гласували).

Феновете на кралския клуб обаче са категорични, че привличане на Погба не би решило проблемите на Реал Мадрид - цели 92 процента. Любопитното е, че запалянковците на “лос меренгес” не желаят Неймар на “Сантиаго Бернабеу”. При 207 502 анкетирани 60% не искат Ней Джуниър.
Друго интересно откритие на анкетата е, че четирима от петима (80%) смятат, че Реал Мадрид не се е подсилил добре през летния трансферен прозорец. Цели 71 на сто гласуват с “да” на въпрос “Мислите ли, че Хамес Родригес трябва да остане в Реал Мадрид”. Запитани кого от “старата гвардия” бихте продали, с най-много гласове за продажба са: Лукас Васкес (73%), Начо Фернандес (73%), Марсело (72%) и Тони Кроос (71%). В анкетата не е включено името на сигурния напускащ Гарет Бейл.

Следващият мач на "белите" е във вторник срещу Тотнъм от турнира Audi Cup.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти