Еди Хърн прилапа Фюри

Еди Хърн прилапа Фюри

Голямата акула в професионалния бокс Еди Хърн успя да привлече на своя страна Хюи Фюри.

Британецът, който в края на миналата година загуби от Кубрат Пулев в „Арена Армеец“, подписа дългосрочен договор с „Мачруум Боксинг“ с надеждата да си осигури по-големи мачове. До момента 24-годишният британец има 23 победи, от които – 13 с нокаут, и 2 загуби.

„На седмото небе съм от щастие, че подписах с Еди и се присъединявам към толкова силна организация като „Мачруум“. С тяхна помощ смятам, че сега ще мога да се изстрелям напред и да разкрия истинския си потенциал. Гледайте внимателно, ще бъде интересно в следващите няколко години“, не скри радостта си Хюи Фюри.

„С удоволствие приветствам Хюи в отбора на „Мачруум Боксинг“. На такава крехка възраст той показа, че е безстрашен срещу най-добрите, изправи се срещу Джоузеф Паркър за световната титла едва на 23 години и след това пътува до България, за да се изправи срещу Кубрат Пулев в собствения му заден двор. Този опит ще бъде безценен и съм развълнуван да го видя скоро отново в голям мач във времена, в които дивизията е по-гореща от всякога“, допълни Еди Хърн.

boec.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти