Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Клоп: Следващата седмица Ливърпул ще изглежда по напълно различен начин

Клоп: Следващата седмица Ливърпул ще изглежда по напълно различен начин

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изобщо не е смутен от представянето на неговия отбор по време на предсезонната подготовка. Вчера мърсисайдци загубиха с 0:3 от Наполи, като това беше четвърта поредна контрола, в която европейският шампион не успя да постигне победа. В тези мачове обаче Клоп не можеше да използва голяма част от титулярите си - Алисон Бекер, Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино. Джердан Шакири и Наби Кейта пък са контузени и също не са на разположение. Мениджърът на Ливърпул е сигурен, че отборът му ще изглежда по напълно различен начин след седмица, когато започне сезонът в Англия. Тази неделя мърсисайдци излизат срещу Манчестър Сити в двубоя за "Къмюнити Шийлд", а на 9 август приемат Норич на старта на сезона в Премиър лийг.

"Да ти липсват шестима футболисти е странно. Свикнали сме, че по време на предсезонната подготовка може да губим играчи, но тази година те дори не започнаха от началото, а ще дойдат няколко дни преди или след началото на сезона. Това не е добре. Ние обаче трябва да подготвим всеки толкова добре, колкото е възможно. Трябва да сме готови да се борим на 100% за началото на сезона, с всичко, с което разполагаме. Добрата страна е, че съперниците ни могат да анализират моментното ни състояние и така да си помислят, че ще бъде лесна работа да ни победят. Ние обаче ще изглеждаме по напълно различен начин следващата седмица", коментира Клоп.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти