Крушарски защити Михайлов и попита: Знаете ли кога ще имаме пак човек в УЕФА?

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски защити президента на БФС Борислав Михайлов в днешното "Студио Дерби". Повод за думите на Крушарски бе въпрос, свързан с изваждането на Михайлов от Изпълкома на УЕФА.

11 Студио "Дерби" с гости Христо Крушарски и Петър Пешев

"Всички се радваме: "Браво, Боби го махнаха от УЕФА". Батето навремето каза една приказка: "Разберете, сега всички сте против мен, но утре няма да има нито един, който да ви защитава". И кой ще отиде сега там? Кога ще имаме човек в УЕФА? Можете ли да ми кажете вие? На Великден, ама не се знае на кой. Докато аз съм президент, никога повече няма да гласувам за човек от футбола, който да управлява. На това му трябва мениджър".

"Боби малко или много изкара няколко години стаж с опитен човек. Имаше от кой да се учи. Кой е Вуцов сега във футбола? Кой може да седне на стола на Боби, след като е минал през тази школа и е откраднал от Иван Вуцов и Иван Славков? Той е копирал и направи нещо до един момент. Базата малко ли е? Ако нямаме човек в УЕФА, няма да имаме нищо. Няма кой да ти помогне".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти