Петрович: Класата на Мариани ни уби

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович е на мнение, че индивидуалната класа на Давиде Мариани е била ключова за успеха на "сините" с 3:1 над пловдивчани.

"Много е трудно да се каже дали заслужавахме точка, след като загубихме с 1:3. Не си спомням да са имали 100-процентово положение през първото полувреме. През първото полувреме имахме три стопроцентови положения, но не отбелязахме. Футболът беше добър, но индивидуалната класа на Мариани ни уби. За първа година съм тук. Това дерби има голяма история. Ако изпуснеш пет-шест ситуации, говорим за качество. Стремя се да се наслаждавам на добрите моменти. Крис Добрев игра за втори път 90 минути".

"Слави Шопов и Кристиан Димитров са млади. Дадохме топката много лесно на Левски при първия гол. Поздравления за Левски и трите точки, които взеха. Ние трябва да се възстановим и да се готвим за следващия мач. Не е лесно да играеш тук. Целият отбор трябва да играе на ниво, за да победи Левски, ЦСКА или Лудогорец. Тук говорим и за бюджет. Техният бюджет е много сериозен, за разлика от нашия. Стремим се да играем футбол. Не е лесно да победиш Левски тук".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти