Хубчев: Мариани без отбора е нищо, радващо е, че той го е разбрал (видео)

Наставникът на Левски Петър Хубчев похвали футболистите си за представянето им при домакинската победа с 3:1 над Левски в мач от третия кръг на efbet Лига.

“Не се съмнявах в реакцията на момчетата. Това, което искаме, се получава все по-добре. Чисто професионално това е най-добрият отговор. Да, доволен съм. Мариани изигра много силен мач, но видях и много други хора да изиграят най-силните си мачове.

 

Мариани без отбора е нищо. Отборът без Мариани също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Мариани е частица от отбора. Радващо е, че той го е разбрал.

Отговорът на тези момчета е на терена. Няма какво да се оправдаваме, че е топло времето, че сме изморени или ни е къса скамейката. Не видях Левски да е изморен.

Има отбори в България, които са силни и велики заради феновете. Но мен ме интересува отбора”, каза Хубчев след успеха.

Наставникът на сините изрази интересно мнение и за най-младия титуляр в отбора - Станислав Иванов. "Той се влага най-много, но това е нормално, защото е най-малък. Пропуските му ги отдавам на опита и на уникалната реакция на вратаря. Нека излиза още на такива положения, пък да видим дали няма да ги вкара. Във всеки мач той има възможност за гол или пък създава положения за съотборниците си", похвали Хубчев таланта на Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти