Де Роси: Феновете в Аржентина са най-лудите

Легендата на Рома Даниеле Де Роси вече е част от аржентинския гранд Бока Хуниорс. 36-годишният италианец подписа с Бока, след като договорът му с Рома не беше подновен. Той изкара 18 години в италианската столица, като дори обмисляше да сложи край на кариерата, но любопитството да опита футбола в Аржентина все пак е надделяло, става ясно от думите му след подписването с Бока Хуниорс за един сезон.

"Няма да крия, притеснявах се да дойда със семейството си в Аржентина. 36 години съм живял на едно място и идеята за преместване ме безпокоеше. Но си дадох сметка, че в последните 20 години прекарах в среда, където футболът е лудост 24 часа в денонощието.

 

Можех да отида на по-спокойно място или на още по-щуро. Избрах второто и съм сигурен, че със семейството ми ще се насладим на това преживяване. Феновете в Аржентина са най-лудите в света. Не исках да уча децата си да се страхуват от живота и затова съм тук", коментира Де Роси, който намери потвърждение на думите си още в първия ден в Аржентина, където местен фермер кръсти новородено теленце на неговото име.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти