Зидан отговори на въпросите за Бейл и Хамес

Зидан отговори на въпросите за Бейл и Хамес

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не беше в особено добро настроение след загубата от Тотнъм на турнира Audi Cup. Кралският клуб отстъпи с 0:1 и утре ще играе срещу Фенербахче за третото място, но повечето въпроси към Зизу бяха свързани не с мача, а с бъдещето на Гарет Бейл и Хамес Родригес.

“Не знам какво ще стане с Хамес. Ние сме в Мюнхен, тренираме и играем - това е, което ме интересува в момента. Бейл? Той не пътува с нас, защото не беше готов. Не се чувстваше добре и след разговор с докторите преценихме, че е най-добре да остане в Мадрид. Решението беше общо - мое и на докторите, а аз го съобщих на Бейл”, коментира Зидан.

“До 31 август всичко може да се случи. В момента това са футболистите, с които разполагаме, и имам пълно доверие в тях. Не е приятно, че последните ни мачове се развиват по такъв начин, но няма да позволим загубите да повлияят на увереността ни. Днес бяхме по-добрият отбор. Трябва да останем позитивно настроени. Сезонът ще е дълъг и труден, но съм оптимист. Отборът е чудесен, просто още не сме подготвени максимално”, добави французинът.

Въпреки проваления трансфер на Бейл в Китай, уелсецът едва ли ще остане на “Сантиаго Бернабеу”, при положение, че Зидан всячески демонстрира, че не го иска в състава си. Ситуацията с Хамес Родригес е сходна. Той има оферти от Атлетико Мадрид и Наполи, но Реал не иска да го продаде на градския си съперник, а пък Наполи не смята да плаща накуп сумата от 42 млн. евро, поставена като цена на колумбиеца.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички