Стана ясна заплатата на Давиде Мариани

Стана ясна заплатата на Давиде Мариани

Oтборът на Левски по всяка вероятност ще продаде звездата си Давиде Мариани на Шабаб Ал Ахли, а не на Ал Насър, каквито информации се появиха. Трябва да се отбележи, че агентът на швейцареца доведе Луан Виана на "Герена" именно от Шабаб Ал Ахли. Очаква се в касата на "сините" да постъпят 1,5 милиона евро, ако сделката стане факт.

101 Левски - Ботев (Пловдив)

 

Швейцарските медии обявиха, че халфът ще взима "в пъти повече" от това, което получава на "Герена" в новия си отбор. Реално, Мариани ще заработва по над 1,2 млн. евро на година в арабския клуб. Това прави по 100 хил. евро на месец. 

Подобна сума офанзивният футболист няма как да взима в нито един роден клуб, затова не е изненада, че се е съгласил на трансфера. 

През миналия сезон Шабаб Ал Ахли спечели Купата на Президента. В първенството завърши на второ място в крайното класиране и ще играе в Шампионската лига на Азия. Отборът е воден от аржентинеца Родолфо Аруабарена. Клубът разполага с няколко чужденци, сред които личат имената на молдовския национал, родом от Бразилия Енрике Луванор, еквадореца Хайме Айови и аржентинеца Мауро Диас. В момента тимът е на лагер в Испания.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти