Неймар и ПСЖ се помиряват за още един сезон заедно

Шефовете на Пари Сен Жермен ще предложат на Неймар помирителен пакт с цел и двете страни да останат доволни, твърди вестник Sport.

Френският клуб иска да задържи бразилеца, защото не може да намери заместник от такава класа малко преди началото на сезона. От “Парк де Пренс” възнамеряват да обещаят на Ней да бъде продаден през следващото лято. Бразилецът иска да се завърне в Барселона и за момента не разглежда други опции.

Френският вестник Le Parisien също публикува новина за предстоящо помирение между футболиста и ПСЖ. Според изданието Ал-Хелайфи и Леонардо искат да внедрят отново Неймар в клубното семейство. От Пари Сен Жермен показаха, че не са зачеркнали бразилеца, публикувайки негови снимки в социалните профили.
Бившият играч на Барса все още няма игрови минути в предсезонните срещи на каталунците, но е на лагер със съотборниците си.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти