Хубчев: Ще атакуваме от първата минута, но шансовете са ни малки (видео)

Наставникът на Левски Петър Хубчев разкри, че отборът ще се хвърли в атаки още от първата минута на утрешния мач срещу АЕК (Ларнака) от Лига Европа. “Сините” губят с 0:3 след първия двубой в Кипър и ще трябва да търси ранни голове, за да запази надеждите си за продължаване напред. Все пак Хубчев призна, че шансовете за краен успех не са големи.



“Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изказванията на футболистите преди мача. Победа с разлика ще ни трябва, така че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще трябва да играем с по-голям риск, дали ще издържим, ще видим. Разбирайте атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме опции и с Найджъл Робърта, който е готов, но ще видим след тренировката. Нямаме яснота за заместник на Мариани, не сме гледали футболисти, защото нямаме време, но мисля, че ще потърсим футболист на този пост”, каза Хубчев.

“Моята задача е отборът. С феновете не искам да коментирам темата. Най-чистата подкрепа е от децата, така че мисля, че това ще играе роля за нас. Извадихме си някои поуки от мача с Ботев. Аз очаквам по-големи емоции утре, което ще ни доведе до по-голям риск. За нас е важно да има хъс, който да показваме. Мариани е една малка частица от отбора. Добър футболист, но без отбора едва ли щеше да успее. АЕК разполага с много опитни футболисти и очаквам да са отборът, който да държи топката, за да убие топката. Те се показаха като изключително търпелив тим. Малки са шансовете да постигне краен успех, трябва да признаем. След всяка тренировка момчетата се убеждават все повече, че няма за къде да се пазим”, каза още старши треньорът.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти