Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Хубчев след тежката загуба от АЕК: Много са грешките

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели първите си впечатления след тежкото поражение на "сините" с 0:4 от АЕК (Ларнака) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Опитният специалист заяви, че тимът е допуснал много грешки както технически, така и тактически.

94 Левски - АЕК (Ларнака)

"Много са грешките. И технически, и тактически. Не ми се видя много добра играта на Робърта. Той може повече, но трябва да кажем, че има само една тренировка с отбора. Надеждата ни беше да отбележим бърз гол, но тя угасна", започна Хубчев. 

"Докторът каза, че не е лека контузията на Тиам. Беше повече от ясно, че много трудно ще постигнем нещо, след като те отбелязаха дузпата. Не бих искал да се концентрираме върху един футболист. Не можем да се оправдаваме с отсъствието на един или двама", добави още той.

94 Левски - АЕК (Ларнака)

"Толкова деца, а даже и повече трябва да има на такива мачове.

94 Левски - АЕК (Ларнака)

Ние имаме още един мач в сгъстен цикъл, който е след три дни. Трябва да се фокусираме върху него". завърши треньорът на "сините".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти