Шампионският тандем Мъри/Лопес получи "уайлд кард" за Монреал

Шампионският тандем Мъри/Лопес получи "уайлд кард" за Монреал

Анди Мъри отново ще си партнира с Фелисиано Лопес, след като двамата получиха „уайлд кард“ за основната схема на Мастърса в Монреал, който ще се проведе от 5 до 11 август. Организаторите на надпреварата обявиха новината на официалния сайт на турнира Rogers Cup.

Бившият №1 на сингъл и 37-годишният испанец завоюваха титлата в Куинс в края на юни. Това беше първият турнир за Анди след завръщането му от операция на тазобедрена става. Лопес и Мъри надделяха над Раджийв Рам и Джо Салисбъри в заключителната битка със 7-6(6) 5-7 10-5.

Жребият за Мастърса в Монреал ще се проведе днес (2 август) и започва около 23:30 ч. българско време.

 

След това трикратният шампион от Големия шлем си партнира с Марсело Мело в Ийстбърн и с Пиер-Юг Ербер на Уимбълдън, но и в двата случая отпадна в ранните етапи. Тази седмица Анди играе в тандем с брат си Джейми на турнира във Вашингтон, където двамата стартираха с победа.

Те се завърнаха заедно на корта за пръв път от 2016 година насам и записаха успех на старта на турнира при тандемите на Citi Open. Британците пропуснаха три мачбола във втория сет срещу Никола Маю и Едуар Роже-Васлен, но в крайна сметка надделяха след 6-4 6-7(7) 10-5.

TennisKafe.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти