Мбапе се извини за думите си, че може да напусне ПСЖ

Мбапе се извини за думите си, че може да напусне ПСЖ

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе поднесе извинението си за изказването си в края на изминалия сезон, с което намекна, че може да е настъпило времето, в което да напусне тима.

“Нямам никакво желание да си тръгвам. Думите ми бяха двусмислени. Единствено треньорът, президентът и аз знаехме за какво говоря. Използвам тази възможност да се извиня на играчите. Малко развалих купона, откраднах шоуто с негативност. Извинявам се и на феновете. Да кажем, че съжалявам, но те не разбраха посланието. Но това беше в интерес на ПСЖ. Днес всичко е наред. Мога да играя в качествен отбор с играчи, които ме карат да се развивам. Всичко върви добре за мен.

Често говоря с треньора. Обсъждаме схемата и какво помага на тима. Много съм изненадан, че някои от вас казват, че искам да играя като девятка. Ние си имаме такава - Единсон Кавани. Той вкарва, а понякога и асистира. Единсон е голям играч, а аз искам да играя с големи играчи. Не съм тук да играя на тяхно място. За мен титлите са важни, те са тези, които остават. Трябва да се развивам във всичко. Все още мога да се изграждам като футболист, все още не съм завършен продукт”, заяви Мбапе на пресконференцията преди утрешния мач за Суперкупата на Франция срещу Рен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти