Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Венци Стефанов: Никой от Черно море не ми е звънял, безобразията трябва да спрат

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че никой от Черно море не му звънял. Както е известно, след нулевото равенство между "моряците" и "белите" се разиграха грозни сцени в тунела на стадион "Тича". В днешната преса се появи изказване на изпълнителния директор на варненския клуб Марин Маринов, че ще изгладят отношенията си със Стефанов в приятелски разговор днес.

"Вярно е, че сме приятели, но никой от Черно море не ми е звънял. От умрял писмо получавали ли сте! Ако служител на Славия си беше позволил да се държи като техния човек - Шабан, аз веднага щях да взема мерки. На какво прилича това?! Нали гледахте кадрите! Крайно време е това, което се случва редовно на стадиона във Варна, от 20 години насам, да спре. Вярвам, че полицията и вътрешният министър ще сложат край на тези безобразия", сподели Венци Стефанов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти