От Барселона отново твърдят, че трансфер на Неймар е невъзможен в момента

От Барселона отново твърдят, че трансфер на Неймар е невъзможен в момента

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер заяви, че трансфер на Неймар изглежда невъзможен на този етап. Бразилецът иска да се върне на "Камп Ноу", като каталунците също имат желание да го привлекат, но все още не са отправили конкретна оферта за него.

"С днешна дата няма казус "Неймар", както и президентът каза. Сложно е. Ние сме само пасивни наблюдатели. Знаем, че той не е щастлив в Париж, но това е ситуация, която трябва да бъде разрешена там. Не сме говорили с тях. Между двата клуба има голямо уважение и когато един ден се появи такъв казус, ще седнем да говорим. Днес това е изключено", заяви Кардонер пред TV3.
Медиите в Испания са на противоположно мнение, тъй като твърдят, че всеки момент Барселона ще отправи официално предложение за Неймар. В последните дни се заговори, че е възможно каталунците да вземат бразилеца първоначално под наем.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти