Хамилтън прати Алонсо при Верстапен в Ред Бул

Хамилтън прати Алонсо при Верстапен в Ред Бул

Петкратният световен шампион Люис Хамилтън е на мнение, че Фернандо Алонсо би бил много по-достоен съотборник на Макс Верстапен в Ред Бул от сегашния му Пиер Гасли, върху когото се излива критика от всички страни. Голямата звезда на Мерцедес със сигурност би предпочел този вариант вместо един от другите доста тиражирани в последните седмици, а именно Верстапен да стане негов съотборник в шампионския отбор на Мерцедес.

"Не знам колко стар е Фернандо Алонсо в момента, но съм сигурен, че той винаги ще е един велик пилот. Ако получи възможност да се състезава със силен болид, ще се радвам отново да водим битки за победи. Аз съм във Формула 1, за да се съревновавам с най-добрите пилоти в света", коментира Хамилтън.

"Според мен Фернандо би бил много добър съотборник на Верстапен. Със сигурност отборът ще стане още по-силен, ако това се случи догодина например. За всички е явно, че поне за момента Гасли не успява да се справи с тежката си задача в Ред Бул", завърши с предположенията си британецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти