Колев: Няма да е изненада, ако кажа, че Левски още се интересува от Неделев и Кристиан Димитров (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи новия спортен директор на клуба. Това е бившият национал на България Ивайло Петков. Колев говори и за всичко най-интересно около "сините".

"Не съм съобщил за приходи от Мариани, а за трансферна сума. Все още очакваме да се реализират приходите за Мариани. Има срок, в който да се преведат парите. Част от тях ще отидат за изплащането на процент "солидарност". Финансовото състояние на клуба е драстично подобрено", започна Колев.

"Намерих съмишленик в негово лице. Смятам, че в структурата на един клуб е задължително да има спортен директор. Тази позиция е изключително важна и много трудна. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока", добави още той.

16 Павел Колев представя официално новия спортен директор на Левски Ивайло Петков

"Аз се чувствам много спокоен, след като Ивайло Петков дойде в клуба. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях само 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това обяснява до голяма степен и състоянието, в което заварихме отбора", коментира още директорът на "сините".

16 Павел Колев представя официално новия спортен директор на Левски Ивайло Петков

"Не очаквате от мен да говоря всяка седмица. Не ми е такава функцията. Смятам, че е негова работа да коментира представянето на отбора след всеки мач, ако реши да го прави. 

Няма да е голяма изненада, ако кажа, че Левски още се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Има редица условия, за да се случат такива трансфери. Вие ще разберете първи, когато има нещо да се съобщи. Опитваме се да не изтича предварителна информация, когато работим по трансфер. Казвам още веднъж, че има интерес към Неделев и Димитров. Водени са разговори. Въпрос е на тайминг и на желание на тези играчи. Ако има шанс тези трансфери да се случат, не е толкова висок, а и няма да стане бързо. Познавам отлично Тодор Неделев от националния отбор. Той е много добър футболист. В момента е на кръстопът. Неделев сам трябва да реши по кой път да поеме.

"Разговарям непрекъснато с господин Божков и господин Попов. Те не са давали оценки на спортно-техническата част в отбора. Имаме пълната подкрепа от тяхна страна. Имаме уверението, че плановете са дългосрочни", завърши Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти