Малинов: Зоря е преодолим отбор, напълно възможно е да ги бием в Украйна

Малинов: Зоря е преодолим отбор, напълно възможно е да ги бием в Украйна

Халфът на ЦСКА-София Кристиян Малинов е оптимист, че отборът ще продължи напред в Лига Европа, въпреки че днес не успя да победи Зоря (Луганск). Срещата на стадион "Васил Левски" завърши 1:1, а халфът на "червените" подаде за гола на Евандро.

"Получи се тежък мач. Те са добре сложени момчета, типичната украинска школа. Имаше повече борба в центъра. Реваншът ще е същият", каза Малинов.

16 ЦСКА-София - Зоря

"Новата схема? Ориентираме се поотделно срещу всеки съперник - първо да го неутрализираме, а след това да покажем нашите силни страни. Днес беше трудно, но невероятната ни публика много ни помогна. В тежките моменти те ни дадоха импулс", продължи националът.

"Напълно възможно е да отстраним този съперник. Можем да победим, а може и да завършим 1:1 - да има продължения и дузпи. Преодолим отбор са. Нека първо се справим с тях и след това да мислим за плейофите", добави Малинов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти