Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Ашли Барнс поведе Бърнли към убедителен успех

Ашли Барнс поведе Бърнли към убедителен успех
Ашли Барнс се разписа на два пъти за победата на Бърнли срещу Саутхамптън на старта на сезона. Тимът на Шон Дайч спечели с 3:0 на “Търс Моор” и започна по отличен начин кампанията. Третият гол бе дело на Гудмундсон в 75-ата минута, а трите попадения паднаха в рамките на 12 минути през второто полувреме.

Двубоят не предвещаваше подобно развитие през първата част. Новото попълнение на “светците” Че Адамс пропусна да открие резултата в началото на мача, а Нейтън Редмънд също бе близо до гол. Преди почивката съдията Греъм Скот на три пъти използва системата за видеоповторение. Първо той отмени попадение на Крис Ууд поради засада, а след това разглежда две ситуации за потенциален червен картон, но не извади такъв.


След час игра Барнс откри резултата и последва силен период за домакините. Той се възползва от центриране на новото попълнение Ерик Питърс. Двамата комбинираха отново седем минути по-късно и Барнс удвои аванса на Бърнли. Гудмундсон се разписа от малък ъгъл за 3:0 и сложи точка на спора.

БЪРНЛИ - САУТХАМПТЪН 3:0

1:0

- Барнс (63)

2:0

- Барнс (70)

3:0

- Гудмундсон (75)

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти