Миньор бие пред 1000 зрители в Перник

Миньор бие пред 1000 зрители в Перник

Миньор (Перник) записа победа и във втория кръг на първенството в Югозападна Трета лига. "Жълто-черните" надделяха като домакини над Спортист (Своге) с 2:0. В мрежата на гостите се разписаха Антон Славчев в 68-ата минута и капитанът Томислав Павлов в 80-ата минута. Заради контузии в 30-ата минута се наложи принудителна смяна на Йоан Маринов и второто полувреме на Стивън Милчев.

"Доволни сме от представянето на отбора въпреки проблемите, които възникнаха", коментира спортният директор на перничани Славчо Павлов. По думите му фактът, че двата победни гола са отбелязани след смените показва, че всички футболисти са се справили с поставените от треньорите задачи и ръководството може да разчита на целия екип. От терена отсъстваше единствено Калоян Йосифов, който изтърпява наказание заради червения картон, получен в Доброславци.

Според Павлов отборът на Миньор играе все по-добре и начинът на подготовка, започнал през зимата, вече дава резултат. Футболът на "чуковете" е все по-привлекателен и това се забелязва и от хората, които все повече идват на стадиона, доволен е Павлов.

Около 1000 зрители наблюдаваха мача на Стадиона на мира в Перник.

В събота перничани гостуват в Разлог.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти