Мартин Камбуров: Два пъти бях пред трансфер в Левски, Гриша Ганчев ме искаше в Литекс

Голмайсторът Мартин Камбуров, който вече има 20 попадения във вратата на Левски, призна, че през годините е имал две оферти от "сините". Силен интерес към него е имало и от страна на Гриша Ганчев, който е искал да види нападателя с фланелката на Литекс. По една или друга причина обаче Камбуров не игра нито на "Герена", нито в Ловеч.

"През годините съм получавал две оферти от Левски. Най-близо бях до "Герена", когато Мъри Стоилов и Наско Сираков дърпаха конците в отбора. Получи се разминаване и трансферът пропадна. По-рано пък имах оферта от Гриша Ганчев, когато той беше собственик на Литекс. Държеше много да ме вземе в отбора си, но се получи като при Левски - не се споразумяхме", каза Марто пред "Блиц". У нас той е носил екипите на Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Свиленград, Спартак (Плевен), Локомотив (София), ЦСКА и Берое.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти