Петричев: Пак не ни дадоха чиста дузпа, това ли е прословутият феърплей? (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви след нулевото равенство срещу ЦСКА-София, че разградчани ще пуснат жалба срещу съдийството. Причината е в неотсъдената за орлите дузпа в 86-ата минута за нарушение на Албентоса срещу Кешерю.

Петричев изтъкна, че това е поредна груба грешка в ущърб на Лудогорец във втори пореден мач, тъй като и срещу Локомотив (Пловдив) не бе даден 11-метров наказателен удар за фаул срещу Вандерсон, когато резултатът бе 0:0. Малко по-късно смърфовете поведоха, а в крайна сметка срещата в Пловдив завърши 1:1.

“По-скоро сме недоволни, защото мисля, че изпуснахме трите точки. Почти бях сигурен, че ще победим, но резултатът е 0:0. Мачът беше хубав, но лека-полека напипваме ритъма. Нещата вървят в правилна посока.
Възнамеряваме да пуснем жалба срещу съдията, защото във втори пореден мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който се говори, то той е против Лудогорец. А и не е само дузпата - играчите ми казаха, че са спестени няколко червени картона.

През миналото първенство загубихме точки заради съдийски грешки. Сега във втори пореден мач те продължават. Има наченки на тенденциозно съдийство.

Има тенденция, очертава се. Надявам се този прословут феърплей да не е насочен срещу Лудогорец”, коментира Ангел Петричев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти