В Байерн обмислят да преотстъпят Арп

В Байерн обмислят да преотстъпят Арп

Младата надежда на Байерн (Мюнхен) Ян-Фийте Арп може да бъде пратен под наем през новия сезон, за да трупа самочувствие и игрова практика, пише Кикер. 19-годишният нападател пристигна при шампионите с трансфер от Хамбургер ШФ, като съществува и възможността той да играе за дубъла на баварците в Трета лига, но клубното ръководство предпочита да го преотстъпи в отбор от по-високо ниво.


Арп е считан за един от най-големите таланти в местния футбол. Той се превърна в първият играч, който е роден през 2000 година и дебютира в Бундеслигата, като това се случи през сезон 2017/2018 в дербито между Шпортферайн и Вердер (Бремен).

По време на двата сезона, които изигра за представителния тим на Хамбургер, той записа 38 мача и вкара 4 гола. В различните юношески гарнитури на националния тим на Германия Арп има близо 30 двубоя, като най-впечатляваща е статистиката му при 17-годишните - 18 гола в 19 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички