400 възражения бавят плановете за нов “Българска армия”

400 възражения бавят плановете за нов “Българска армия”
Плановете на ЦСКА-София за изграждането на нов стадион в момента са в застой, но не по вина на клуба. Столична община разглежда около 400 възражения по проекта за развитие на Борисовата градина, който касае пряко и ЦСКА-София. При настоящия план от клуба не могат да правят значителни подобрения по съоръжението.
Самият клуб също пусна жалба до общината и се надява проектът да бъде коригиран, за да позволи цялостна реконструкция на “Българска армия”. Кога обаче това ще се случи е неясно заради големия брой възражения. Застой има и около прословутите активи на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.
Съдът още не се е произнесъл как ще се процедира, след като имотите край Бяла бяха обявени за собственост на фирма “Камеко”. На “Армията” очакват или приспадане на стойността на земите от платените 8 милиона лева, или организиране на нов търг.
“Очакваме решението на съда. Сами разбирате, че и ние не сме доволни 10 месеца, след като платихме, още да не е ясно какво ще получим насреща и кога”, коментира адвокатът на клуба Станислав Трендафилов пред “Тема Спорт”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти