Дяков: Марибор? Трябва да уважаваме съперника и футбола

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков отказа да коментира следващия противник на тима в Лига Европа - Марибор, тъй като е концентриран на 100% за гостуването на ТНС, въпреки преднината от пет гола след първата среща.

"Отиваме за победа. Нашият отбор е по-класен от съперника. Именно затова трябва да го покажем на терена и във втория мач. Не вярвам, че ще ги подценим и ще спечелим и втората среща, но все пак да мине двубоят. Не искам да говоря за следващия противник, който е добър отбор, тъй като трябва да проявим уважение към съперника и футбола.

Разбира се, че може да имаме проблеми в Уелс, ако подценим противника. Всеки един съперник може да ти създаде проблеми. Ние сме по-добър отбор. Трябва да трупаме точки и победи за коефициента. Ще ни трябва още време, за да се стикова още повече отбора и всичко да тръгне, както ни се иска на нас. Тези мачове са хубави за нас, тъй като дават възможност да се обиграваме. Не се притесняваме от тежката програма (ЦСКА-София, ТНС, Черно море и т.н.), защото дълги години играем в сгъстена програма. Имаме широчина на състава, а също така и доста класа. Нямаме проблеми в този аспект", сподели Дяков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти