Стоичков критикува Барса заради Неймар

Стоичков критикува Барса заради Неймар

Легендата на българския футбол Христо Стоичков взе отношение по темата с евентуалното завръщане на Неймар в Барселона. Камата е на мнение, че подобен ход би бил грешка. Той беше критичен и към цялостната трансферна политика на клуба и най-вече желанието на Барса да се отърве от част от сегашните си футболисти.

“В Барселона няма място за Неймар. Отборът няма нужда от него. Къде ще играе той, след като в атака вече разполагаме с Меси, Гризман, Суарес и Дембеле? Освен това, феновете са обидени на Неймар заради начина, по който си тръгна. Едва ли ще му простят”, сподели Стоичков.

“Може би в отбора има и футболисти, които биха се радвали Неймар да се върне. Може би те настояват пред президента да направи необходимото по въпроса, но клубът няма парите, които иска Пари Сен Жермен. Ако Неймар се върне, той ще е като бомба в съблекалнята”, смята легендарната “осмица”.

“Барселона не демонстрира уважение към собствените си футболисти, като се опитва да ги махне от тима. Ето, например Иван Ракитич. Той е много свестно момче и винаги се е раздавал за Барса. Или пък Филипе Коутиньо, за когото платиха 150 млн. евро. Не го защитавам без причина. Той притежава много качества. Вярно е, че имаше труден период, но класата му е безспорна”, подчерта Стоичков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти