Щастливият Клоп: Адриан е като Роки! (видео)

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше в прекрасно настроение след победата с дузпи над Челси в спора за Суперкупата на Европа. Германецът демонстрира чувство за хумор и сравни вратаря Адриан дел Кастийо с култовия герой на Силвестър Сталоун - Роки Балбоа.

“Мачът беше труден и за двата отбора. Важното беше да победим и ние го направихме. Никой на стадиона не искаше да се стига до продължения, това беше убийствено. Не съм сигурен дали имаше дузпа за Челси (от която Жоржиньо изравни за 2:2 - б.р.), но сега това не е от значение”, заяви Клоп.

“Започнахме добре, след което за известно време изгубихме ритъм. Можем още да си поговорим за футбол, но вече е късно. Трябваше да се преборим за победата и момчетата я постигнаха”, каза още наставникът на “червените”.

“Aдриан? Каква история само! Не мисля, че той има много трофеи в кариерата си, затова за него този мач беше изключително вълнуващ. Много се радвам, защото той направи страхотни спасявания”, изтъкна Клоп, след което извика в микрофона: “Адриан! Като Роки!”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти