Паратичи: Юве трябва да се раздели с шестима играчи

Паратичи: Юве трябва да се раздели с шестима играчи

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи говори за бъдещето на Пауло Дибала, който се превърна в една от трансферните саги на лятото, след като седмици наред бе свързван с преминаване в Манчестър Юнайтед и Тотнъм, но впоследствие остана в Торино.

 

"Пазарът е отворен, но нямаме играчи, които са близко до напускане. Дибала е играч на Юве, той е наистина страхотен играч на Юве. Както съм казвал и друг път, имаше различни разговори през трансферния прозорец, имаше и предложения, но Дибала е все още тук", заяви Паратичи. Новият наставник на "старата госпожа" Маурицио Сари намекна, че има голям избор и накои от играчите ще трябва да останат извън списъка от 25 състезатели за Шампионската лига. С напускане на Ювентус са свързвани още няколко имена - Блейз Матюиди. Сами Кедира, Марио Манджукич също са свързвани с отбори далеч от Торино.

 

"Ще говоря с него, но ако пазарът върви по определен начин, тогава всичко това, което се говори няма да има голямо значение, защото в крайна сметка ние трябва да се разделим с шестима играчи. Всичко ще зависи и от това какви предложения ще получим, няма да е въпрос на избор. Очевидно искам да запазя всички, но няма как. Големият ни проблем е, че нямаме играчи, които да са израснали в този клуб. Имаме само един играч продукт на школата", завърши Паратичи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички